Пластмасови каси и еднократни опаковки Гама Пласт БГ

Bulgarian English German Greek Romanian Russian Turkish

Контакти

Отдел Продажби:
тел.: 032 62 93 47
GSM: 0878 27 86 84


e-mail:
gamaplastbg@abv.bg

Намерете ни във Facebook

Във връзка с участието на Гама Пласт БГ ООД с проект за технологична модернизация  по Оперативна програма на ЕС ''Развитие на конкурентноспособността на българската икономика 2007г.-2013г.'', се очаква закупуването на ново оборудване - шприц машина със затварящо усилие 1600 тона, която ще може да произвежда изделия с тегло до 16кг.

gama saitУдоволствие е за нас да Ви представим изцяло обновената визия на GAMAPLASTBG.COM. В него, без затруднение ще откриете информация за цялата гама предлагани продукти и услуги.

 

Формата за контакти е удобен и бърз начин да се свържете с нас, със запитване относно нашите артикули или по други възникнали въпроси.

 

Развитието на страницата ще продължи и за в бъдеще, с цел пълноценно представяне на различни етапи от дейностите и процесите в предприятието. Това ще се случва с малки късометражни филми. 

 

Наред с новата визия на сайта, GAMAPLASTBG може да се похвали и с нова страница в социалната мрежа Facebook. Може да ни намерите и да станите наши приятели тук: Gamaplastbg

Добре дошли при нас!

Инструментален цех

Цех за Шприцформи

Цех за Шприцформи

На площ от 1300 м² във фабрика Гамапласт БГ е раз...

Прочети още...

Шприцформи

Шприцформи

Шприцформи

ГамаПласт БГ ООД е сред водещите и утвърдени фирми...

Прочети още...

Цех за пластмаси

Цех за пластмасови изделия

Цех за пластмасови изделия

Цехът за производство на пластмасови изделия прои...

Прочети още...