Пластмасови каси и еднократни опаковки Гама Пласт БГ

Bulgarian English German Greek Romanian Russian Turkish

Контакти

Отдел Продажби:
тел.: 032 62 93 47
GSM: 0878 27 86 84


e-mail:
gamaplastbg@abv.bg

Сертификати

Cert.O-1304, GAMA PLAST BG LTD Bulgarian

 

Cert.O-1304, GAMA PLAST BG LTD

 

CERT-2015 GAMAPLAST_BG_LTD

 

CERT-14001 GAMAPLAST_BG_LTD

 

CERT-18001 GAMAPLAST_BG_LTD

 

Удостоверения

EKO BUL

 

 

 

За нас

instrum ГАМАПЛАСТ БГ ООД e фабрика за производство на пластмасови изделия и шприцформи за тях. Предприятието е основано през 1992 г., с основна дейност - производство на изделия от пластмаса. През 1998 г., фирмата разкрива собствен конструкторски отдел и инвестира в изграждането на цех за изработка на матрици за пластмасови изделия. Към днешна дата, фабрика ГАМАПЛАСТ БГ е способна да отговори на високите изискванния на своите клиенти, с изцяло обновените си високотехнологични производствени линии и мотивиран, експертен персонал на всички нива на производството.

 

Цехът за производство на пластмасови изделия е оборудван с Европейските шприц автомати. В него се изработват елементи и готови продукти в диапазон от 50 грама до 16 килограма. Съвременното оборудване от металообработващи машини, включително CNC фрези, машинни центри и електроерозийни машини, осигурява и големия технологичен капацитет на предприятието.

 


za nas_mashiniИзключително успешна за ГАМАПЛАСТ БГ ООД бе 2013 г., в която фабриката приключи етап от модернизацията си, с най-съвременни роботизирани производствени линии. Новото оборудване, за пореден път увеличи потенциалния производствен капацитет на предприятието, снижавайки до минимум ръчния труд, което позволи оптималното и рационално използване на висококвалифицирания екип на фирмата.

 

ГАМАПЛАСТ БГ разполага с висококвалифициран персонал от петдесет работници и специалисти, с дългогодишен опит в изработката на шприцформи, гарантиращи отлично качество и оптимални срокове на изпълнение на поръчките на нашите клиенти.

 

za nas_cehИнженерният състав на фирмата, включително дизайнери, технолози и конструктори, както и използването на съвременент софтуер, ни позволява да превърнем идеите на всеки наш клиент, в реален проект и крайно изделие.

Висококачествените стомани използвани за различните пластмаси, доставяни от водещи фирми като: Bogner Edelstahl-Австрия и Finkl & Sons - САЩ, както и термообработката в специализирани фабрики, чрез използването на технологии като: карбонизация, йонизация, високочестотна термообработка, вакуумпещи и други, гарантират дългият живот и безпроблемната експлоатация на нашите шприцформи.

 

za nas_matriciМашинните центри CNC с ходове до х=2000, у=1000 и z=1000 mm, правят възможна изработката на шприцформи от всеки вид и размер.

Следвайки режима на работа на нашите матрици, във фабриките на наши клиенти в чужбина и близките ни отношения с фирма MECANICA Est. в Ливан, ние непрекъснато подобряваме качеството на изработваните от нас шприцформи.

 

Наши клиенти са добре познати фабрики, работещи за Кока Кола и Пепси Кола в близкия Изток, фирми от САЩ, Италия, Гърция, Румъния, Мароко, Сирия, Судан, Йордания, Египет, Йемен, Албания . ГАМАПЛАСТ БГ ООД e дългогодишен доставчик за утвърдени имена в проиводството и промишлеността като Либхер Марица – Хаусгерете , Дерони ,Парти Клуб, Девин , Тандем - В , Нестле , Пилко , Бони Холдинг -АД и много други.

 

Отличното качество, конкурентни цени и кратки срокове на изработка, правят ГАМАПЛАСТ БГ ООД стабилен партнъор, запазил и утвърдил в годините, доброто си име в бранша.

Медия

Инструментален цех

Цех за Шприцформи

Цех за Шприцформи

На площ от 1300 м² във фабрика Гамапласт БГ е раз...

Прочети още...

Шприцформи

Шприцформи

Шприцформи

ГамаПласт БГ ООД е сред водещите и утвърдени фирми...

Прочети още...

Цех за пластмаси

Цех за пластмасови изделия

Цех за пластмасови изделия

Цехът за производство на пластмасови изделия прои...

Прочети още...